Takk for i år! Presale allerede i gang!

Datoene neste år: 22-23 august 2025

Vi i Utopia ønsker å takke deg for det som må være en av de beste festivalhelgene noensinne!
Fantastiske artister. Nydelig publikum. Kjekke aktiviteter. Og deilig sommervær. Alt var som det skulle være.

Demenskoret sang med Bjørn Eidsvåg, Kygo hadde med seg et halvt buekorps, Roc Boyz og TIX fikk hele mainstage til å riste, No.4 og SKAAR ga den perfekte pulsen mellom slagene og Gabrielle avsluttet det med det som må være en av de beste konsertene vi har hatt!

Vi ønsker å takke de mange hundre frivillige som har stått på. Vårt team med prosjektledere som har jobbet sokker og sko av seg. Foreldre og utøvere fra idrettslag, korps og foreninger. En tålmodig Stavanger kommune som har samarbeidet med oss. Sponsorer og samarbeidspartnere - uten dere hadde dette ikke vært mulig. Og ikke minst 25.000 publikummere fra hele landet og fra hele verden som har brukt to magiske dager sammen med oss!

Utopia 2025 er allerede godt i planleggingen. Datoene for neste år blir 22.-23. august, så merk den med RØD skrift i kalenderen og gjør deg klar for en ny fest. Vi skal forsøke å toppe dette enda en gang. Presale-billetter er allerede ute for salg, og billettene har foreløpig gått som varmt hvetebrød. Billetter finner du som alltid på tikkio.com .

Vi sier takk for denne gang, og sees snart igjen!

Foto: Fabel Media // Steffe Vidar Jenssen

abonner på Nyhetsbrev

Takk for din interesse!
Uups! Noe gikk galt.